Neosave Benelux

BEL: 010-2980005

> Home
> Goedkeuring en certificaten
> Klant ervaringen
> Producten
> Zonnepanelen
> Merken TL lampen
> Van T8 naar T5
> Milieu Subsidie
> Technische gegevens
> Nieuws, publicaties verlichting
> LED info
> Full Spectrum daglicht lampen
> Toepassingen
> Bestel hier
> Maak hier uw offerte
> Contact

 


 

 

TL buis met adapter.jpg

Daglicht lampen

Kleur 965 - daglicht genoemd (niet te verwarren met full spectrum daglichtlampen)

Wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van gebruikers laten zien dat daglicht lampen net als natuurlijk daglicht gezond is voor mens, dier en plant. Lees over de experimenten.

De ontwikkeling van de daglicht lampen

Voor het eerst toegepast bij de Amerikaanse marine in onderzeeŽrs en door NASA gebruikt in de ruimtevaart.

Om toch een dag cq nachtritme in tact te houden, werd getracht een zo natuurlijk mogelijke natuurlijke lichtsituatie te creeeren door middel van Full spectrum.
Het bleek dat mensen alerter werden en men minder snel vermoeid waren.
 

Waar is de daglicht lamp toepasbaar?

Overal waar mensenen dieren leven en werken.
In praktijk zien we de daglamp in kantoren, verzorgingstehuizen, woonhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, ziekenhuizen, aquaria, stallen etc.
Niet alleen vanwege de natuurgetrouwe weergave van de kleuren en de scherpte maar ook omdat het ervaren word als gezond om in te verblijven. Zie ervaringen.

Resultaten daglichtlampen

Gevonden resultaten: Beter zien, minder stress, geen vermoeidheidsverschijnselen, een actief en gezond gevoel, de opname van vitamine D als Calcium wordt verbeterd.

Ervaring met full spectrum daglichtlampen

Lees meer over Full spectrum TL lampen.

Als u belang hecht aan goed en gezond licht wil ik u tevens wijzen op de Neosave opzet adapter die niet alleen 58% minder energie verbruikt maar ook geen stroboscopisch effect veroorzaak. Dat effect wordt ook wel het flikkeren van de TL genoemd. Wilt u flikker vrij licht?

© 2010 Neosave Benelux / Disclaimer and trademarks

[Neosave maakt energiebesparing bedrijven mogelijk tot 81% op TL verlichting] [Subsidie] [Energielabel] [Reflector T5 TL lampen] [T8 naar T5] [tl winkel uitleg] [TL- Lampen-remplace] [Testimonials] [TL lampen] [Full-spectrum-daglichtlamp] [full-spectrum spaarlampen] [Daglicht lampen] [Definitie full-spectrum] [Vergelijk daglicht T5] [UV verlichting gezondheid] [lichttherapie lamp] [Daglicht verlichting] [Full spectrum FAQ] [Neosafe-Neosave] [Neosave Deutschland] [Neosave English] [Saveway t8  t5 Osram adapter TL verlichting T8 armaturen] [NeoSave Plus Bridge adapter] [Artikelen verlichting] [Producten Neosave] [Armatuur|armaturen|T8 armatuur] [Technische gegevens] [Neosave handleiding] [Toepassingsgebieden] [Neosave certificaten] [Zonnepanelen] [LED verlichting en energiebesparen?]