Neosave Benelux

BEL: 010-2980005

> Home
> Goedkeuring en certificaten
> Klant ervaringen
> Producten
> Zonnepanelen
> Merken TL lampen
> Van T8 naar T5
> Milieu Subsidie
> Technische gegevens
> Nieuws, publicaties verlichting
> LED info
> Full Spectrum daglicht lampen
> Toepassingen
> Bestel hier
> Maak hier uw offerte
> Contact

 


 

 

TL buis met adapter.jpg

Philips T5 lampen

 

Laatste nieuws T5 lampen:

Nieuwe doorbraak in de strijd tegen energieverbruik.
Nu in Nederland, de hoog renderende T5 Watt-Miser lamp met een levensduur van 25.000 uur en een rendement van 111 lumen per Watt.

Dit gecombineerd met de gepatenteerde reflector en de Neosave adapter kan tot 81%* energiebesparing leveren met meer licht op de werkplek.

Onderstaande grafiek geeft aan dat er een verschil ontstaat bij de levensduur van de T5 lamp bij een voorverwarmde start en bij een niet voorverwarmde start. Deze grafiek komt van de Philips T5 lamp maar bij alle andere lampen fabrikanten zie je dezelfde soort grafiek.

De levensduur van een lamp is niet alleen belangrijk voor het milieu, van extra vervoer tot extra materiaal. Maar ook voor uw budget vanwege onder andere de aanschaf van de lamp maar ook de kosten van arbeid voor het verwijderen en opnieuw plaatsen.

Omdat de Neosave adapter een dubbelzijdige warm start heeft verlengt dit de levensduur van uw T5 lamp. Neosave biedt als enige in de markt de dubbelzijdige warm start in de T8 naar T5 adapter, lees hier de technische specificaties.

Dit ziet u in onderstaande grafiek. Bron: Philips brochure Master TL5.

Philips T5 lifetime jpg

 

U kunt de Philips Master TL5 High Efficiency online bestelen in onze webwinkel.

Bel voor een offerte: 010-2980005.

Wilt u licht dat zo veel mogelijk lijkt op zonlicht, kies dan voor Full Spectrum daglichtlampen.

* afhankelijk van de soort voorschakelapparatuur in uw TL armatuur en type armatuur.

© 2010 Neosave Benelux / Disclaimer and trademarks

[Neosave maakt energiebesparing bedrijven mogelijk tot 81% op TL verlichting] [Subsidie] [Energielabel] [Reflector T5 TL lampen] [T8 naar T5] [tl winkel uitleg] [TL- Lampen-remplace] [Testimonials] [TL lampen] [T5 lampen laatste nieuws] [Philips T5 TL lampen] [Sylvania T5 lampen] [General Electric T5 lampen] [Osram T5 lampen] [Full-spectrum-daglichtlamp] [Neosafe-Neosave] [Neosave Deutschland] [Neosave English] [Saveway t8  t5 Osram adapter TL verlichting T8 armaturen] [NeoSave Plus Bridge adapter] [Artikelen verlichting] [Producten Neosave] [Armatuur|armaturen|T8 armatuur] [Technische gegevens] [Neosave handleiding] [Toepassingsgebieden] [Neosave certificaten] [Zonnepanelen] [LED verlichting en energiebesparen?]